Puur ontwerp.
Pure prestaties.

Limited Edition

We hebben samengewerkt met Marc Newson, een van 's werelds meest invloedrijke ontwerpers, om de grenzen van ontwerp, innovatie en prestaties te verleggen. De revolutionaire monobloc eFoil en gestroomlijnde plank bieden een verbeterde hydrodynamische prestatie en verfijnd uiterlijk. Een eenmalige release is beperkt tot 999 volledige configuraties.

Een samenwerking met Marc Newson

Deze iconische Australiër heeft gewerkt voor klanten zoals Louis Vuitton, Ferrari, Montblanc, Hermès en Riva. Hij heeft in een breed scala van disciplines gewerkt, van meubilair, luxe goederen en technologie tot ontwerp voor de maritieme sector, automotive en luchtvaart. Hij is de enige ontwerper die wordt vertegenwoordigd door de Gagosian Gallery.Het creëren van de ultieme eFoil.

Ontdek Marc Newson's Design

MN86

Voor alle soorten rijders.

5'4" x 26"

86L

Ø 62mm

Een enkele vorm, zo puur en functioneel als dat het mooi is.

The MN eFoil is a technological work of art. Designed for peak stiffness, performance and longevity, it’s formed with the most advanced Japanese high modulus pre-preg (HMPP) carbon fibre then cured in a state-of-the-art autoclave.


The 16mm tapered mast leads from the board and joins the motor-integrated fuselage as an exquisite single flowing form without joints or bolts. Streamlined for low drag performance, the titanium conical wing attachment pierces through the water creating a narrow hydrodynamic path.

Maak kennis met de MN Monobloc eFoil. Ons lichtste, stijfste en sterkste.

Beauty is in the details

Voronoi-patroon

Dit natuurlijk voorkomende patroon wordt overal aangetroffen, van schildpadschilden en gevlekte adelaarsroggen tot de fijne luchtbellen die de grens van de oceaan en het strand markeren. Newson heeft het patroon uit de natuur geleend om de functionele en kenmerkende dekhandgreep te creëren.

Strakke lijnen

Flush-mount-silicone-handgrepen zijn strak en discreet. Ze zijn er wanneer je ze nodig hebt en geïntegreerd wanneer je aan het vliegen bent.

Verbluffende vereenvoudiging

Een enkelvoudig batterij-ontgrendelingsmechanisme is eenvoudig, duurzaam en opvallend. Zoals bij elke Fliteboard, worden de batterijniveaus, de gezondheid van de plank, de verbinding en de koppelingsstatus weergegeven op de minimalistische Flitecell-lichtbalk.

Newson heeft de bekroonde Flite Controller opnieuw ontworpen om een analoge en organische uitstraling te hebben. De MN Flite Controller beschikt over een groot kleurendisplay en een intuïtieve interface voor real-time feedback. De golfmodus registreert en geeft golfgegevens weer gedurende je sessie.

Steering the future

Inductieve oplaaddock

Laad draadloos op met het nieuwe inductieve oplaaddock. Ontworpen door Marc Newson, is het zowel een kunstwerk voor op je bureau als een herinnering aan je Fliteboard-sessie na het werk.

Real-time Wave-modus

Krijg gemakkelijk leesbare golfgegevens voor de golf waarop je direct rijdt op de MN Flite Controller, met de totale afstand weergegeven terwijl je versnelt. Vergelijk eenvoudig elke rit met je langste golf van de sessie en volg je totale golven en totale afstand.


Concurreren op de Flite App

Je droomsessie heeft de gegevens om je te ondersteunen. Ga de strijd aan met je vrienden en andere Fliteboard-rijders over de hele wereld voor de langste golf, de meeste golven en de langste surfafstand die in een sessie is afgelegd.

Voordelen van Flite

Efficiënt en soepel

Vleugels en motor op een enkele as


Onze geïntegreerde motor met foil betekent dat zowel lift als stuwkracht zijn uitgelijnd voor stabiliteit en hydrodynamische efficiëntie, bij elke snelheid.

Eenvoud

Technologie vereenvoudigd

Het brein van Flite is geïntegreerd in de bovenkant van de mast. Updates worden draadloos uitgevoerd, en het verbindt met de batterij met slechts twee kabels. Het is 'plug and play' op zijn best.

Veiligheid

Eenvoudig intelligentSlimme functies en slim ontwerp helpen je te beschermen tegen het risico op letsel en je Flitecell tegen schade.Nano. Sport. Explore.
3 x Flitecell capacities

De marktleidende Flitecell maakt gebruik van dezelfde 21700 cellen die te vinden zijn in elektrische hyperauto's. Met elk aspect van prestaties, gewicht, sterkte, duurzaamheid en veiligheid verfijnd. De MN Flitecell wordt geleverd in een gelimiteerde editie oranje geanodiseerde titanium batterijbehuizing.

MN86

Voor alle soorten rijders.

Het grootste bord in het MN-assortiment maakt het rijden gemakkelijk voor zwaardere rijders en beginners.

Aandrijving: MN Dual Drive (True Glide + Flite Jet)
Vleugels: Cruiser Jet 1500C + MN 1300C

€18.900

Prijs is exclusief verzendkosten en btw.


MN60

Voor ervaren of lichtere rijders.

Dit kortere bord zorgt voor scherpere bochten, maar minder algehele stabiliteit.


Aandrijving: MN Dual Drive (True Glide + Flite Jet)
Vleugels: Cruiser Jet 1500C + MN 1300C

€18.900

Prijs is exclusief verzendkosten en btw.


Vergelijk het assortiment.


MN60 Wave

Ontworpen voor ervaren golfrijders.

De eFoil met lage weerstand en het kortere bord zijn geconfigureerd voor het rijden op golven zonder aandrijving.

Aandrijving: MN Wave (Flite opvouwbare propeller)
Vleugels: Kies 1 van de 7 vleugels

€18.900

Prijs is exclusief verzendkosten en btw.